miercuri, 15 iunie 2016

Reintorcerea la o pasiune de suflet domeniul IT

Site responsive mobile site sau mobile app?

Mie mi se par profi oricare dintre variante, cu toate ca cea cu mobile site si mobile app, inclina mai mult balanta, pentru ca de cand exista smartphone-ul, care acopera o gama larga din nevoile noastre, ne este mult mai comod, sa folosim smartphone-ul in “ defavoarea” oricarui alt device.
Cu toate ca nu este ok sa eliminam nici una din variante, pentru ca atunci cand dorim sa ne promovam, sau sa promovam orice, trebuie sa ne asumam ca este obligatoriu sa iesim din anonimat, prin toate metodele ,care ne sunt oferite in zilele noastre, dar aici trebuie sa indeplinesti niste conditii, simple dar de esenta.
1 Sa fi original in campania ta de promovare.
2 Sa faci profi campania, daca nu te pricepi, sau nu ai timpul necesar sa te ocupi de ea, lasa un profesionist, s-o faca cat mai bine.
3 Fi deschis toturor ideilor care iti sunt prezentate, este bine sa ai la indemana de toate : Site resposive mobile site mobile app, social media acounts.
4 Promovarea sa se desfasoare intens si sa poti fi contactat usor.


De aceea daca doresti sa promovezi ceva, este profi sa nu excluzi nici o varianta, prin care o poti face, avand deci site responsive mobile site dar si mobile app.


Voi reveni cu noi articole curand ciao dragii mei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu